NEW YORK RED BULLS-CHELSEA 4-2

Sean Davis scoret to ganger i andre omgang da New York Red Bulls slo regjerende Premier League-mester Chelsea 4-2 i en treningskamp i USA natt til torsdag.

Kampen, som var den første på Chelseas USA-turné, ble ingen god start på sesongoppkjøringen. London-klubben slapp inn fire mål i andre omgang til tross for at New York Red Bulls mønstret et lag hovedsakelig bestående av spillere fra ungdomsakademiet.

Midtbanespiller Sean Davis scoret to ganger, mens 16 år gamle Tyler Adams sto bak ett av de øvrige to målene.

Loïc Rémy sendte Chelsea i ledelsen før pause, mens Eden Hazard pyntet på resultatet for londonerne kvarteret før slutt.

Chelsea-manager José Mourinho gjorde ikke uventet mange bytter underveis i kampen. Bare tre spillere var på banen i samfulle 90 minutter.

Asmir Begovic fikk en tøff debut mellom stengene i Chelsea-målet. Keeperveteranen, som ble hentet fra Stoke tidligere i sommer, kom inn ved pause.

Chelsea måtte klare seg uten Willian og Juan Cuadrado i New York, som følge av at duoen hviler etter å ha spilt Copa America for sine respektive hjemland.

Paris St. Germain er neste motstander for Chelsea i USA. Den kampen spilles i Charlotte lørdag. (©NTB)