Liverpool tapte 1-2 mot Crystal Palace søndag, og Jürgen Klopp måtte i sin sjuende kamp som Liverpool-manager tåle sitt første tap.

– I dag har jeg en dårlig følelse. Det var ikke nødvendig å tape denne kampen, sa tyskeren etter kampen.

– Jeg er tilfreds med enkelte ting, men problemet er at man må spille i 95 minutter. Om man er fornøyd med det man gjør i 60 av dem, er ikke det alltid nok. I dag var det ikke det, la han til.

Klopp, som tok over laget tidlig i oktober, startet med tre uavgjortresultater før han fikk sin første seier mot Bournemouth i ligacupen 28. oktober. Deretter vant Liverpool mot både Chelsea og Rubin Kazan. I det sjuende forsøket ble tap 1-2 hjemme mot Alan Pardews Crystal Palace.

Ensom

Yannick Bolasie ga bortelaget ledelsen etter 21 minutter med et knallhardt skudd, etter svake klareringer fra både Alberto Moreno og Emre Can i forkant. To minutter før pause utlignet formspilleren Philippe Coutinho etter at et innlegg gikk gjennom hele feltet. På bakre stolpe sto brasilianeren og ventet, og han satte ballen i mål.

Ni minutter før slutt headet Scott Dann inn sin egen retur etter en corner. Palace-spilleren, som tidligere var fast tilskuer på Anfield, avgjorde dermed kampen mot sin favorittklubb.

– Da Palace scoret, så jeg mange tilskuere gå. Jeg følte meg veldig ensom da, sa Klopp.

Liverpool fikk også Mamadou Sakho skadd. Han fikk en smell i kneet og forlot Anfield på krykker.

– Jeg vil ikke spekulere i hvor alvorlig det er. Vi må vente på en avgjørelse. Men jeg ville heller ha tapt 1-4 og fått beholde ham i laget, sa Klopp.

Benteke-sjanser

Christian Benteke var endelig tilbake fra start, og hadde flere muligheter med både hodet og føttene til å sende Liverpool i føringen på 1-1. Belgieren klarte aldri å få ordentlig dreis på avslutningene, og scoringen uteble.

Bakary Sako sto for gjestenes største sjanse før 2-1-scoringen, men skuddet hans snek seg i nettveggen til Simon Mignolet etter en glimrende kontring i regi Wilfried Zaha.

Tapet gjør at Liverpool ligger på tiendeplass med 17 poeng, mens Crystal Palace inntar åttendeplassen med 19 poeng. Brede Hangeland var ubenyttet reserve for London-laget søndag.

Liverpool drar til Manchester for å møte Manchester City neste serierunde, mens Crystal Palace tar imot Sunderland på Selhurst Park.