Når Larvik møter Nordstrand til returkamp i sluttspillet onsdag, sitter Karl-Erik Bøhn på tribunen. Lagledere blir morogutta fra TV 2-programmet Golden Goal, Johan Golden og Henrik Elvestad.Det var Bøhn selv som tok initiativ til den originale vrien, og begrunnelsen hans er klar.— Det er omtrent null interesse for sluttspillet, og vi hadde vel fått 100 tilskuere i Bergslihallen. Å gjøre noe sånt var vår eneste mulighet til å komme på TV. Nå tror jeg det kan komme mye folk, og vi får laget reklame for håndballen, sier Bøhn.- Røster i Nordstrand hevder at dette er arrogant?- Det ville vært verre for dem om vi hadde toppet laget og ledet med 25 mål før returkampen, sier Larvik-treneren, som ikke brukte Lene Rantala, Kari Mette Johansen, Heidi Flaatnes og Tonje Larsen i den første kampen. Stjerner som Linn Kristin Riegelhuth, Karoline Dyhre Breivang, Elisabeth Hilmo og Tine Kristiansen var så vidt innpå før mange av de ukjente overtok. Og vant 36-32. ## Sportslig rart.

Nordstrand-trener Marinko Kurtovic vet ikke om han vil kalle trekket for arrogant.- PR-messig er dette en god greie, men sportslig setter jeg et spørsmålstegn. Er ikke dette litt farlig for Bøhn da? Hvis Larvik beviser at de kan greie seg uten treneren, så kan de spare mye penger, fleiper Kurtovic, som likevel ikke tror på semifinale for sitt lag.- Larvik er som et selvspillende piano i den norske ligaen. Selv min snille mamma kunne ha trent dem til gull. Det er nesten umulig for oss å slå Larvik.

Mange planer.

Johan Golden så sin siste håndballkamp da jentene slo gjennom og tok bronse i VM 1986. Han har aldri vært til stede i en hall. Henrik Elvestad skal ha sett litt mer. Kanskje dobbelt så mye?- Larvik har ikke tapt hjemme på 94 kamper. Får dere gjort noe med det?- Ja da, vi skal prøve å få dem ut av cupen, sier Johan Golden. Om sluttspillet.- Hva kan vi vente oss?- Vi holder på å planlegge nå. Først må jeg sjekke hva som er lov i håndball. Men jeg mener bestemt at de beste vitsefortellerne må stå frem i timeout'ene, fremholder Golden, som røper at han og Elvestad kommer til å spille med to keepere.Men det betyr ikke at Lene Rantala får stå i mål. . .