Manchester City slo tilbake etter mesterliga-exiten. Lørdag ble det 3-0 over West Bromwich i Premier League.

City ble i midtuka utslått av mesterligaen etter tap borte mot Barcelona, men slo tilbake lørdag.

Det ble kontroverser på Etihad Stadium da dommer Neil Swarbrick viste ut feil West Bromwich-spiller før det var gått to minutter av kampen.

Craig Dawson felte Wilfried Bony på vei igjennom, men det var Gareth McAuley som fikk se det røde kortet. Foreløpig er det uklart hvorfor dommeren tok beslutningen om å vise ut McAuley.

Wilfried Bony sender Manchester City foran med 1-0 mot West Bromwich. Foto: Digitalsport

Det ble naturlig nok blytungt for Tony Pulis' menn å holde unna etter dette.Wilfried Bony og Fernando scoret målene før pause. I 2.-omgangen la David Silva på til 3-0. ## Engelsk eliteserie fotball lørdag, 30. runde:

Manchester C. – West Bromwich 3-0 (2-0)

Mål: 1-0 Wilfried Bony (27), 2-0 Fernando (41), 3-0 David Silva (77).

Rødt kort: Gareth McAuley (2), West Bromwich.

45.000 tilskuere

– – - Senere kampstart (16.00): Aston Villa – Swansea, Newcastle – Arsenal, Southampton – Burnley, Stoke – Crystal Palace, Tottenham – Leicester, West Ham – Sunderland (18.30).