— Jeg har sett Sandefjord en del etter cupkampen på onsdag. Hvis de ikke gjør så mange endringer, så føler jeg vi har god kontroll på Sandefjord, sier Fredriksen til smp.no.

— Men samtidig handler det ikke så mye om dem, men hvordan vi kan bli bedre. Vi har ikke hatt all verdens tid til å gjøre så mye til denne kampen heller, men vi må bygge videre på engasjementet og vinnerviljen som er i laget.

Presset som Sandefjord

AaFK-treneren er fornøyd med at Strindheim i perioder ga dem god kamp. Han mener 2. divisjonslaget presser litt på samme måte som det Sandefjord gjør.

Tidligere har laget vekslet mellom forskjellige formasjoner, men det ønsker ikke Fredriksen at de skal gjøre nå.

— Det er ikke vits i å finne opp kruttet på nytt igjen, for vi skal være veldig tydelige på hvordan vi spiller. Vi har noen rammer vi skal holde oss innenfor, men så er det naturligvis ulike virkemidler vi kan bruke for å lykkes med det. Her kan det bli litt endringer mot Sandefjord, sier han uten å ville utdype.

Få forfall

Skadesituasjonen ser lys ut for AaFK som kun ser ut til å mangle Aron Thrandarson og Fredrik Carlsen.

— Det er viktig å ha flest mulig spillere tilgjengelige i denne tøffe perioden med mange kamper, men vi har god kontroll på det, sier Fredriksen.

Ifølge AaFKs trener er det ingen av spillerne som er slitne nå.

— Det er ingen som er det nå, men det var noen som var det før cupkampen. Det som gledet meg mest, var at vi fikk rullert på laget og tatt av en del folk underveis. Det ga oss mulighet til å sette inn Elias (Dahlberg) og Sondre (Fet), det var en perfekt regisert kamp, sier han.

Følg kampen direkte