RANGERS-CAPITALS 2-5

New York Rangers har tapt to på rad etter at de ble klare for sluttspillet. Søndag var det Washington Capitals som ble for sterke med 5-2. Mats Zuccarello hadde målgivende pasning da Rangers tok ledelsen 2-1 mot slutten av første periode, men etter det handlet alt om gjestene fra hovedstaden.

Capitals' russiske superstjerne, Aleksander Ovetsjkin, scoret gjestenes to første og er NHLs toppscorer med 49 mål. Han er ett fra å nå milepælen 50 for sjette gang på ti sesonger.

Kampen ble avgjort i den siste perioden. Jason Chimera scoret to kjappe, og mot slutten avgjorde Marcus Johansson da Rangers tok ut keeperen.

Zuccarello spilte drøye 20 minutter, og var med det den løperen med mest spilletid på Rangers. Han var pluss 1 i målprotokollen.

Rangers leder sin avdeling i øst og har bare Montreal foran seg i Eastern Conference når det gjenstår sju kamper av grunnspillet. Nederlaget søndag var det andre på to dager. Lørdag tapte de 2-4 for Boston Bruins.

Washington kjemper en hard kamp om sluttspillplass, og kan fort bli laget Rangers møter i første runde.