Det er egentlig lenge siden jeg så at det bar den veien. Allerede da jeg spilte 16. mai-kampen mot Sogndal og fikk en kjempeopplevelse, tenkte jeg at dette er den siste sesongen min , forteller Kalvenes til Branns hjemmeside.

Kalvenes har slitt med en akillesskade i år, og har også fått begrenset med spilletid. Mandag kjøpte også Brann en ny midtstopper da de hentet Simen Wangberg fra Rosenborg.

— Dersom jeg hadde spilt 20-30 kamper i året ville motivasjonen vært større. Jeg vil så gjerne bidra ute på banen. Nå handler det mest om å bli frisk, slik at jeg kan kjempe om tillit utover høsten. Jeg skal være med til siste kamp er spilt, sier Kalvenes.

Vil bidra

Kalvenes har spilt i klubber som Åsane, Sogndal, Dundee United og Burnley gjennom karrieren. Hans nåværende epoke i Brann er tredje gang han har vært knyttet til sportsklubben. Kalvenes er fornøyd med å avslutte karrieren i Brann. Han ser ikke for seg å spille nedover i divisjonene etter endt karriere.

Både i fjor, frem til jeg ble skadet, og i starten av årets sesong, har jeg bidratt. Jeg hadde et sterkt ønske om å kunne bidra da jeg kom tilbake fra England og signerte for Brann for tredje gang , sier Kalvenes.