4 Kenneth UdjusHadde lite å klype tak i før pause, men opptrådte stabilt og trygt med beina. Slo returen i feil rom da Hammersland kunne redusere.

BØRS_BRANN_Nouri.JPG Foto: Digitalsport

2 Amin Nouri Sovnet hen da Hammersland fikk redusere til 1-2. Opptrådte heller ikke patent i forkant av utligningen. Da hjelper det ikke å være god offensivt.

BØRS_BRANN_Knudsen.JPG Foto: Digitalsport

4 Fredrik Knudsen Ingen tivoliartist med ballen i beina, men han gjorde ting enkelt og hadde meget god kontroll i luften. Betraktet ball da Nest laget 2-2-målet.

BØRS_BRANN_Acosta.JPG Foto: Digitalsport

4 Bismar AcostaUtstrålte selvtillit og kontroll, men han hadde jo ikke det siste. Slapp da han ble passivt vitne til Nests utligning.

BØRS_BRANN_Demir.JPG Foto: Digitalsport

4 Erdin DemirLeverte en god 1. omgang, hvor han var meget aktiv fremme på banen, og la opp til 1-0. Ute av stand til å følge opp etter pause.

BØRS_BRANN_Skaanes.JPG Foto: Digitalsport

5 Kasper Skaanes Det er fortsatt noe uforløst her, men Skaanes er på vei i riktig retning. Nydelig driv med ballen, og mer trøkk i taklingene enn vi er vant til å se.

BØRS_BRANN_Haugen.JPG Foto: Digitalsport

4 Fredrik Haugen Forholder seg stadig mer til det faktum at en fotballbane er lengre enn den er bred. Svakere etter hvilen.

BØRS_BRANN_Demidov.JPG Foto: Digitalsport

3 Vadim Demidov Her må det pikkes mer rust. Slurvete og unøyaktig. Virket ikke å henge med, og ble skiftet ut i pausen.

BØRS_BRANN_Huseklepp.JPG Foto: Digitalsport

4 Erik Huseklepp Man forventer at han skal prege en kamp mot Nest mer enn dette. Bommet med de avgjørende involveringene.

BØRS_BRANN_Castro.JPG Foto: Digitalsport

4 Alejandro Castro Fikk nesten nok rom og tid til at han trivdes. Jobbet hardt og var absolutt nyttig, men selvsagt stilt i skyggen av rekkekameraten. Svært nær mål.

BØRS_BRANN_Larsen.JPG Foto: Digitalsport

7 Kristoffer Larsen Passe kald da han innledet festen, og helt briljant da han klasket inn frisparket. Toneangivende også i resten av kampen. Branns bestemann.