SANDEFJORD — LILLESTRØM 0-0

Etter ni strake tap ble det endelig poeng på Sandefjord igjen da de spilte 0-0 hjemme mot Lillestrøm i eliteserien fotball.

Det var alt annet enn underholdende da Sandefjord og Lillestrøm spilte 90 målløse minutter i lørdagens oppgjør.

MÅLLØST: Her er Lillestrøms Jørgen Kolstad og Sandefjords Cheikhou Dieng (t.v.) i aksjon. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Hjemmelaget hadde ballen mest, mens LSK hadde de største sjansene. I annen omgang fikk Erling Knudtzon og Fred Friday gode muligheter, men ballen ville ikke i mål.– Vi gjør ingen god kamp, det er ikke det nivået vi skal ligge på. De styrer mye, og sjansemessig er det kanskje helt greit, men vi spiller ikke som vi skal, sa kaptein Frode Kippe til C More etter kampen.

– Fortjente seieren

For Sandefjord er poenget kjærkomment, selv om de snart er avhengig av å vinne noen kamper for å ikke bli hektet av fra lagene på trygg grunn. Før lørdagens kamp hadde den nyopprykkede klubben hele ni strake tap.

– Vi fortjener seieren. Gutta legger ned mange meter, og vi ser en spirit og besluttsomhet vi ikke har sett de siste kampene, mente trener Lars Bohinen.

TOK ENDELIG POENG IGJEN: Sandefjord-trener Lars Bohinen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Etter en god start på sesongen har det meste gått galt for Sandefjord, og de ligger helt sist med fattige sju poeng.– Ett poeng er i utgangspunktet ikke bra nok. Jeg er tilfreds med at vi gjør en god kamp og at vi er solide. Vi kjenner eliteserien bedre, og fortsetter vi slik utover blir det mer poeng, sier Sandefjords kaptein Roger Risholt.

Fornøyd med ett poeng

Lillestrøm har overrasket denne sesongen, og har en viss kontakt med lagene på medaljeplass. De står med fire seirer på de seks siste, og trener Rúnar Kristinsson var fornøyd til tross for at de tapte poeng for bunnlaget.

– Det er bra å ta med ett poeng på bortebane. Vi holder nullen og hadde et par gode sjanser. Sandefjord gjorde det vanskelig for oss og hadde ballen mye, sa islendingen etter kampslutt.

(©NTB)