Patrice Evra har lagt rasismefeiden med Luis Suárez bak seg. — Han blir aldri min venn, men det er ingen problemer mellom oss, sier Evra til ESPN.

Lørdag kveld spiller Evra for Juventus i Champions League-finalen mot Barcelona, hvor Suárez er blant de største stjernene.

— Jeg ønsker ikke noen unnskyldning fra ham. Det er i overkant. Når vi skal spille, vil jeg gi ham et håndtrykk, sier Evra før storkampen i Berlin.

Forhistorien er bataljen fra en kamp i 2011 da Evra spilte for Manchester United, Suárez for Liverpool. Etterpå ble uruguayaneren ilagt hele åtte kampers karantene og en bot for å ha kommet med et rasistisk utbrudd mot Evra.

foto
LITE HÅNDFAST: Patrice Evra reagerer etter at Luis Suarez nektet å ta han i hånden før en kamp mellom Liverpool og Manchester United. Foto: Digitalsport

— Fortid er fortid. Jeg er stolt over min hudfarge. Jeg vil rekke fram hånden, akkurat som jeg gjorde i Manchester United da vi møtte Liverpool. Min kamp er mot Barcelona, ikke Suárez, sier den franske venstrebacken.- Jeg sa aldri til Det engelske fotballforbundet at Luis Suárez er en rasistisk person. Jeg sa at han kom med noen rasistiske kommentarer, forteller Evra til ESPN.

Senere har Suárez nektet å ta Evra i hånden.

(©NTB)