NORGE-SVEITS 2-2

De norske fotballjentene mistet ledelsen og så ut til å gå mot tap, men et herlig angrep avsluttet av Isabell Herlovsen reddet 2-2 mot Sveits.

Etter en målløs første omgang sendte kaptein Trine Rønning Norge foran etter en corner da det var spilt 52 minutter.

Fram til da hadde Norge skapt de fleste sjansene, men i løpet av sju minutter snudde sveitserne kampen på hodet.

Først headet de inn utligningen etter 61 minutter, før en avslutning ikke lenge etter gikk mellom beina på keeper Silje Vesterbekkmo.

Dermed måtte de norske spillerne jage utligning, og fire minutter før full tid reddet Herlovsen ett poeng.

2-2-scoringen kom etter et glimrende angrep der Maren Mjelde fant Herlovsen med en presis crossball. Den ble headet videre i mål.

Norge har nå spilt tre kamper i Algarve Cup. Før mandagens kamp hadde de tapt 1-2 for USA og slått Island 1-0. Norge ble nummer to i gruppa, tre poeng bak USA.

Onsdag avsluttes turneringen med plasseringskamp. (©NTB)