CARDIFF — NORWICH 2-4

— Du kan si at det var sesongens beste 45 minutter i første omgang og andre omgang var våre verste, sa Ole Gunnar Solskjær etter kampen, melder Sky Sports.

En tidlig scoring og en påfølgende dobling av ledelsen sørget for at Cardiff-managarens lag gikk til pause mot Norwich med 2-0-ledelse lørdag.

Først gjorde Joe Ralls 1-0 etter fire minutter, deretter kom 2-0 ved Aron Gunnarsson etter 22 minutter.

Jekyll og Hyde

Cardiff - uten nordmenn på banen - skulle imidlertid ikke få glede seg kampen ut. Norwich, med Alexander Tettey i samtlige 90 minutter, hadde nemlig ikke gitt opp.

Med scoringer etter 54, 58, 71 og 87 minutter - med nordmannen i sentral rolle i oppbygningen til flere av målene - snudde Norwich kampen på Cardiff City stadium fullstendig.

— Det var som Jekyll og Hyde. Hvis vi hadde dratt hjem ved pause hadde du trodd vi var i bra slag. I andre omgang hadde du trodd at vi strever, sier en oppgitt Solskjær.

— Vi fikk en skikkelig skyllebøtte i pausen. Det gjorde at vi kom oss, fikk et mål og til slutt vant kampen. Det var veldig merkelig at de var så dårlige i annen omgang. Jeg tror Ole Gunnar (Solskjær) må finne ut av hvorfor, sa Alexander Tettey tilVG etter triumfen.

Lenge igjen

Norwich passerte dermed Cardiff på tabellen og er nå oppe på playoff-plass. Cardiff er på sin side plassert like over midten på tabellen, men det er bare to poeng opp til playoff - og det er fortsatt 40 kamper igjen av ligaspillet.

Hos Cardiff var Mats Møller Dæhli ubrukt reserve. Magnus Wolff Eikrem var ikke i troppen.