SANDEFJORD — STABÆK 0-1 (0-0):

Det var fullt fortjent at det var Bærums-laget som tok seg til den nest siste runden i Norgesmesterskapet i fotball torsdag kveld.

CUP: KL. 19.35: Rosenborg - Mjøndalen

Diomande scoret det avgjørende målet etter et meget godt forarbeid av Yassine El Ghanassy. Belgieren dro av et par Sandefjord-spillere og slo et innlegg fra dypet på høyresiden. På bakerste stolpe fant han landslagsspissen Diomande, som scoret sitt åttende cupmål og det 21. totalt denne sesongen med et sikkert hodestøt etter 64 minutter.

Da hadde de blå fått et mål feilaktig annullert for offside i første omgang, og styrt spillet i en kamp hvor hjemmelaget - som ligger på bunnen av eliteserietabellen - hadde mange mann bak ballen og lå dypt for å forsvare seg.

— Jeg er veldig glad for å være i semifinalene. Vi scoret et fint mål. Skulle gjerne vært litt skarpere på slutten, men vi tar 1-0 i en cupkamp. Sandefjord gjorde det veldig vanskelig for oss. Det tok tid før vi klarte å finne ut av ting. Til slutt scoret vi et fint mål og vant kampen, sa Bob Bradley til TV 2. Sandefjords største mulighet kom da Stabæk-keeper Mandé Sayouba slapp et tilbakespill under foten. Ivorianeren hadde imidlertid flaksen på sin side, og ballen trillet utenfor målet i stedet for inn i nettet.

Stabæk er dermed klar for semifinalen for annet år på rad.

I fjor ble det tap for Molde på Nadderud.

— Det var veldig tøft å tape for Molde i fjor. Vi husker det godt, og når du er så nærme Ullevaal så er det tøft å ryke ut, s Bradley, som ikke vil si hvem han håper å møte i semifinalen.

PS: Semifinalene trekkes senere torsdag kveld. Cupfinaledrømmen lever også for Sarpsborg og Viking. Vinneren av kampen mellom Mjøndalen og Rosenborg er det fjerde og siste laget i semifinalene.