Luis Suárez ble matchvinner da Barcelona startet tittelforsvaret ved å slå Athletic Bilbao 1-0 borte søndag. Tidligere i kampen bommet Lionel Messi på straffe.

Det var spilt ti minutter av annen omgang da Suárez scoret kampens eneste mål på San Mamés.

Jordi Alba slo et perfekt innlegg fra venstre, og den uruguayanske spissen satte ballen sikkert i mål fra kort hold.

Tidligere i kampen hadde Messi fått sjansen fra straffemerket, men den argentinske storscoreren bommet.

Barca fikk uansett en perfekt start på tittelforsvaret, og i tillegg holdt de buret rent.

De slapp inn fire mål mot Sevilla i den europeiske supercupfinalen og fire mot Athletic i den spanske supercupfinalen, men holdt altså tett bakover i seriepremieren.