Representanter fra engelske klubber skal ha vært til stede på Marienlyst da Muhamed Keita scoret begge Strømsgodsets mål mot Sønderjyske torsdag.

Ifølge Drammens Tidende er det flere klubber som ønsker seg 25-åringen som for øyeblikket er eliteseriens store formspiller.

— Det er veldig mye opp til Keita, det er mange klubber på banen, sier Jostein Flo, sportssjef i Strømsgodset, til lokalavisen på spørsmål om hvor stor sannsynlighet det er for at spilleren blir i klubben.

Keita er på lån i gamleklubben fra Lech Poznań. Avtalen går ut 15. august, men Strømsgodset har gitt beskjed om at de ønsker å kjøpe Keita.

Vingen har vist fantastisk form den siste tiden og scoret fem mål på like mange kamper etter EM-pausen.

Scoret to

To av dem kom mot Sønderjyske på Marienlyst torsdag.

Keita sendte Strømsgodset foran med 2-0, et resultat som ville sendt drammenserne videre i europaligaen, men bortelaget kom tilbake og avgjorde i siste spilleminutt av andre ekstraomgang.

- Det er ikke noe å glede seg over. Vi taper, så de to scoringene betyr ingenting for meg , sier Keita.

Interesse fra England

Ifølge TV 2 skal representanter fra Fulham og Queens Park Rangers ha vært til stede for å sjekke ut kantspilleren torsdag kveld.

Keita sier han ikke har hørt noe om det overfor Drammens Tidende, mens Flo ikke ønsker å kommentere om opplysningene stemmer.

— Foreløpig er jeg her og forholder meg til det, sier Keita.

25-åringens neste mulighet til å finne nettmaskene er i søndagens eliteseriekamp mot Lillestrøm på Åråsen. (©NTB)