ASTON VILLA — SHEFFIELD UNITED 1-2

Før helgens 3.-rundekamper i den tradisjonsrike turneringen uttalte Villa-manager Paul Lambert at han kunne klart seg uten FA-cupen for heller å konsentrere seg om Premier League. Nå får han viljen sin.

Sheffield United ligger på 18.-plass i League 1, som er tredje nivå i engelsk fotball, men var likevel best på Villa Park.

Jamie Murphy ga gjestene ledelsen etter 20 minutters spill, og Sheffield United holdt ledelsen til pause. Et kvarter før full tid utlignet den danske innbytteren Nicklas Helenius med sitt første mål for Villa, men bare seks minutter senere sørget Ryan Flynn for ny ledelse til Sheffield United.

Aston Villa har vunnet FA-cupen sju ganger tidligere, men sist gang var helt tilbake i 1957. Tittelforsvarer Wigan må ut i omkamp mot MK Dons etter 3-3 i lørdagens kamp. Thomas Rogne er skadd og var ikke i Wigans tropp.