Hertha Berlin kjemper med blant andre Håvard Nordtveits Borussia Mönchengladbach om en plass i den gjeveste europacupen neste sesong. Ettersom Gladbach tapte for Schalke 04 fredag, har Hertha Berlin nå tredjeplassen som gir gruppespill med fire poengs forsprang. Fjerdeplassen må ut i kvalifisering.

I lørdagens kamp på Olympiastadion scoret Genki Haraguchi og tidligere Chelsea-spiller Salomon Kalou målene for Hertha Berlin. Lukas Hunterseers redusering et kvarter før slutt ble kun et trøstemål for Ingolstadt.

Ørjan Nyland satt på benken for bortelaget, mens Skjelbred og Jarstein spilte hele kampen.

Ellers i Bundesliga tok serieleder Bayern München en knepen seier over Köln på bortebane takket være et tidlig mål av Robert Lewandowski, mens nedrykkstruede Hoffenheim tok tre viktige poeng mot Hamburg med en 3-1-seier. Werder Bremen-Mainz og Wolfsburg-Darmstadt endte begge 1-1. På nest øverste nivå i Tyskland tapte Kaiserslautern med landslagsuttatte Ruben Yttergård Jenssen fra start mot Fortuna Düsseldorf. Nordmannen var ikke involvert i noen av målene i 4-3-tapet og ble byttet ut tre minutter ut i annen omgang. (©NTB)