Statskanalen har ikke hatt for vane å sende fra andre del av ski-NM. Denne gangen gjøres imidlertid et unntak, melder Oppland Arbeiderblad.

Arrangementssjef Terje Lund i Norges Skiforbund bekrefter sendeplanene overfor avisen, og arrangørene i Øystre Slidre idrettslag jubler høyt over nyheten.

Mange har lest denne saken i dag:

— I stedet for en streamet produksjon med tre kameraer på nett, blir det nå «full pakke» med direktesendinger både fra fredagens og lørdagens konkurranser, sier Erik Østli i arrangementskomiteen.

- Målet er VM i Lahti

Marit Bjørgen ble mor for første gang i slutten av desember. Jobben for å komme tilbake i skisporet har for lengst startet.

Bjørgen har fulgt skirennene denne vinteren fra tv-skjermen. På en pressekonferanse i starten av februar sa hun at NM på Beitostølen i starten av april er et aktuelt renn å gjøre comeback i.

Møtte pressen:

— NM på Beito i april kan absolutt være aktuelt. Jeg har jo ikke de store ambisjonene i det året her, og målet er opptrening til VM i Lahti neste år, sa hun da hun møtte pressen for første gang etter fødselen.

(©NTB)