STOCKHOLM (iTromsø): Tromsø er i disse dager i Stockholm på treningsleir og røk 0-2 mot GIF Sundsvall i ettermiddag. Begge målene kom etter feil i TIL-forsvaret.

— Forsvaret er gode nok til å gjøre noe med 1-0-målet. Det er unødvendig å slippe inn et gjennomspill så lett. Og det andre målet sier seg selv, det var en tolkningsfeil av Magnar Ødegaard, sier Bård Flovik.

TIL-treneren spilte treningskampen med Henrik Gjesdal og Magnar Ødegaard som stopperpar, mens kaptein Simen Wangberg så hele oppgjøret fra sidelinja.

LES OGSÅ:

— Aktuelt

iTromsø vet at TIL ønsker å forsterke forsvaret med en ny midtstopper.

— Ja, det er aktuelt. I den vurderingen gjelder det å finne de riktige spillerne, så vi vurderer det hele tiden, men ingenting er avklart ennå, sier sportssjef Svein-Morten Johansen til iTromsø stående på tribunen en snau halvtime utenfor Stockholm.

- Kan dere komme hjem til Tromsø med en ny spiller i bagasjen?

— Nei, det skjer ikke noe mens vi er her. Nå vurderer vi alternativene vi har og ser det i lys av økonomien og det andre.

Ineffektiv i begge bokser

TIL burde ha scoret mot blåkledde GIF Sundsvall, men det ville seg ikke for Sofien Moussa, Magnus Andersen eller noen andre i røde og hvite striper.

— Vi har seks-syv store sjanser og null mål, sier Bård Flovik oppgitt.

Selv om TIL til tider ble spilt veldig lave, er han ikke forberedt på en sesong i bunnstriden.

— Vi er et lag som skal stå sammen, og jeg håper at jeg kan løfte laget og bidra til ting. Vi får bruke tiden godt med mye trening. Plutselig løsner det, sier Morten Gamst Pedersen til iTromsø.