Kjetil Rekdal og Vålerenga slo Tromsø 4-0 på Ullevaal søndag. Mot Molde på Aker stadion torsdag ble det tap med samme sifre.

Da måtte Rekdal ta seg en runde på utsiden av stadion for å komme til hektene.

— Ja, jeg måtte ut og puste litt, det skal jeg innrømme, sier Rekdal til TV 2 etter kampen hvor Eidur Gudjohnsen var involvert i tre av fire mål.

- Mistet aggressivitet og energi

For selv om VIF i perioder var ålreit med, så ble det for blekt og veikt. Mot et godt Molde-lag blir det da tap. Spesielt når man holder åpent hus på defensiv dødball.

— Det er lenge siden jeg har vært så skuffet og forbannet over det vi gjør som jeg var i dag. Vi slapp inn tre mål på dødball fordi vi sto og sov. Vi hadde vanvittig med tekniske feil. Jeg synes vi startet kampen ganske bra, men så begynte vi å gjøre feil. Så scoret Molde, mens vi fortsatte med feil. Vi mistet aggressivitet og energi også, sukker Rekdal.

Han mente laget hans fint kunne scoret et par mål. Det er i og for seg sant. Men uttellingen har ikke vært Vålerengas varemerke til nå denne sesongen. Dette var det femte tapet på seks kamper.

Vil snakke ut med spillerne

Etter middag torsdag kveld varslet Rekdal spillermøte.

— Vi må prate ut om noen ting. Vi må finne ut av hvordan vi ser ut. Det var nok ikke så mange Molde-spillere som fikk vondt i denne kampen, det var ikke mange Vålerenga-spillere som klinket til i duellene. Men vi fikk gult kort for å sparke vekk ballen, sier Rekdal til TV 2, lettere frustrert.

I neste kamp venter bunnlaget Start for VIF. Steinar Pedersens menn ligger helt sist, med Vålerenga på plassen over.

----------------------- Hør siste episode av Aftenpodden Sport hvor vi blant annet diskuterer norsk fotball: