Daily Mirrors hovedsak på sporten fredag er at Ole Gunnar Solskjær skal i samtaler med West Bromwich Albion om den ledige managerjobben i klubben.

Jobben er ledig etter at den engelske klubben sparket Steve Clarke etter tapet mot Cardiff i helgen.

De siste dagene har vært fulle av rykter om at Solskjær er ønsket i klubben og MFK har gjort det klart at de er forberedt på at manageren kan forsvinne allerede i januar.

— Ja. Vi er forberedt på at det er et mulig scenario. Ole har vunnet tre titler på tre år i Molde. Det er opplagt at dette kan være god timing for ham hvis han vil videre i karrieren. Så åpne har vi vært i diskusjonene, sa administrerende direktør Tarje Nordstrand Jacobsen i MFK til Romsdals Budstikke onsdag.

KLAR: Mirror Sport regner med at Ole Gunnar Solskjær blir West Bromwich Albions nye manager. Foto: FAKSIMILE: Mirror Sport

«Det er ventet at Solskjær vil innlede samtaler med West Brom i dag,» skriver The Mirror.Ifølge Daily Mirror skal Solskjær også ha fått et tilbud fra polske Legia Warszawa, som har ansatt Henning Berg som ny trener. Det tilbudet skal imidlertid Solskjær ha takket nei til, hevder avisen.

Les også: