Sør-Afrikas største søndagsavis, Sunday Times, melder at Kjetil Siem (51) er ønsket tilbake til stillingen som administrerende direktør i Premier Soccer League.

Siden nordmannen forlot jobben etter VM i 2010 har fire ledere kommet og gått. Nå forsøker hans tidligere sjefer å lokke Siem tilbake, skriver avisen.

— Jeg må bare smile. Det hadde kostet dem en telefon til meg for å avkrefte saken, men det er vel grunnen til at de ikke ringte. Jeg har sittet et halvt år i NFF, og trives veldig godt der. Bortsett fra en ferietur til Sør-Afrika i september, har jeg ingen planer om å reise tilbake , sier generalsekretæren i Norges Fotballforbund til Aftenposten.no.

Dro til London

Han tror spekulasjonene har oppstått etter at han tilfeldigvis traff sør-afrikanske fotballedere på et hotell i forbindelse med et besøk til OL i London nylig.

— Det bodde mange sør-afrikanere der, og de begynte sikkert å spekulere. Men en retur er ikke på agendaen, understreker Siem.

Han har tidligere blant annet vært direktør i Norsk Toppfotball, administrerende direktør i Vålerenga og sportsdirektør i TVNorge/MAX.

Siem var sjef for toppligaen i Sør-Afrika i fire år fra 2007. Sunday Times omtaler Siems innsats i positive ordelag.

Se video av Siems Sør-Afrika-eventyr her .