MOLDE: Ole Gunnar Solskjær er svært positiv til at Manchester United ansetter José Mourinho som ny manager etter Louis van Gaal.

BAKGRUNN:

For ganske nøyaktig ett år siden jublet José Mourinho for gull i Premier League. Nå er han klar for Manchester United. Foto: Reuters

-Jeg har trua, selv om jeg har diskutert dette med mange som ikke har trua. Men jeg kjenner litt til ham sjøl og mener han er den personligheten og den typen som United trenger nå, sier Solskjær til Rbnett.I dette videointervjuet kan du høre Molde-treneren fortelle om sine personlige møter med Mourinho. Han snakker også om hvorfor han tror spillere som Zlatan og Ronaldo nå vil vurdere å spille for United og sammenligner Mourinhos image med sitt eget forbilde Alex Ferguson.

Cristiano Ronaldo har slitt med en skade i låret den siste tiden, men det skal ikke være noe problem for lørdagens mesterligafinale. Foto: NTB Scanpix

Solskjær skryter også av sangstemmen til sin gamle lagkamerat Wayne Rooney, som feiret Uniteds cuptriumf med å framføre United-supporternes berømte Solskjær-sang.

Flere saker om eliteserien: