TROMSØHALLEN: Issalhi har de siste to sesongene vært mye plaget med knærne, som igjen har spredt stor usikkerhet rundt basketballkarrieren.

Etter nok et seriegull og uken før årets viktigste helg, sluttspillhelga i Rykkinnhallen, avslører Issalhi overfor iTromsø at lysten over å spille er såpass stor at han tar en ny sesong.

– Det er mange år siden det har vært så gøy å spille. Jeg gleder meg til trening og kamp og kjemien i laget er fantastisk. Jeg kommer til å angre hvis jeg ga meg for tidlig, så ja, jeg kommer nok til å fortsette, sier Hani Issalhi til iTromsø.

– Annen rolle

30-åringen fra Asker er nå inne i sin 10. sesong i Storm-drakten og har vært med på fire finaletap.

– Jeg vil si at ingenting enn gull er godt nok i Rykkinnhallen. Samtidig vil jeg ikke si at vi har mislyktes hvis vi ikke vinner. Vi har vært det beste laget over tid og vi gleder oss vanvittig til den helga der. Jeg har vært med på fire finaletap og jeg er bare glad vi får muligheten igjen.

FORTSETTER: Hani Issalhi er topp motivert for å fortsette karrieren i Tromsø Storm. Her setter han igang en kontring mot Centrum Tigers i årets siste hjemmekamp. Foto: Tom Benjaminsen

I mange år var han lagets kaptein, mens han i år har spilt en mindre rolle i laget.– Jeg fikk en liten strekk i leggen, men skal nok klare å bite tennene sammen og bidra i to kamper til. Jeg har en litt annen rolle der jeg kommer inn og bidrar fra benken, men jeg har i lengre tid kjent meg veldig bra i knærne, så når jeg starter på nytt opptreningsprogram etter sesongen, skal jeg være enda bedre forberedt til neste sesong, sier veteranen.

Klubbrekord

Storm vant 87–63 hjemme mot Centrum Tigers i årets siste hjemmekamp og forlenget dermed klubbrekorden med 11 strake seiere.

Det er med andre ord et lag stinn av selvtillit som reiser til Bærum neste helg.

– Jeg har ikke lyst til å avslutte karrieren med å være halvskadd. Vi har noe veldig bra på gang nå og det er mange år siden det har vært så gøy å spille. Vi reiser dit full av selvtillit og skal gjøre alt vi kan for å vinne kongepokalen, forsikrer Issalhi.

Kampfakta

TROMSØ STORM 87 (45)

CENTRUM TIGERS 63 (34)

Perioderes: 25-17, 20-17, 22-11, 20–18

Poeng Storm: Keon Lawrence 21, Kiril Raykov 18, Reggie Fuller 13, Nicholas Phillip 10, Arne Ingebrigtsen 9, Henrik Lange 6, Odin Bangsund 6, Hani Issalhi 4. Flest poeng Centrum: Frank Nyborg 16. Flest returer, Storm: Keon Lawrence 10. Tilskuere: 778

Dommere: Andreas Lind, Kjell Løvold og Per Røgeberg.