Nevilles mannskap viste lovende takter da Real Madrid ble holdt til 2-2 forrige helg, og da Granada ble slått hele 4-0 i Copa del Rey i midtuka.

Søndag måtte imidlertid Neville se klubben ga på sitt andre tap siden han overtok ansvaret.

På bortebane mot Real Sociedad gikk det lenge mot poengdeling, men elleve minutter før slutt sørget Jonathas for ledelse til det baskiske laget.

Samme mann doblet for vertene med en velplassert heading kun tre minutter seinere, og nederlaget var et faktum for gjestene.

Tidligere Manchester United-spiller Gary Neville overtok som Valencia-trener 2. desember. Siden da har det blitt fire uavgjort og to tap i serien for de hvitkledde.

Valencia har ikke vunnet i serien siden 7. november, og laget ligger på ellevteplass etter 19 runder. Det er 19 poeng opp til serieleder Barcelona.

Atlético Madrid kan overta tabelltoppen med seier over Celta søndag kveld. (©NTB)