TROMSØ-METALLURG DONETSK 1-1:

ALFHEIM (itromso.no): – Skuddet traff foten min og gikk i mål. Det er lite å gjøre med det i etterkant, forklarer Fredrik Björck nøkternt etter kampslutt.

Løp inn i ballen

TILs svenske midtstopper hadde ingen problemer med å innrømme at hans involvering i situasjonen var den direkte årsaken til at bortelaget fikk en heldig scoring mot slutten av kampen.

– Jeg løper jo inn i ballen slik at Marcus blir utspilt, påpeker Björck.

– Føler du deg som en synder nå?

– Nei, jeg gjør ikke det. Jeg var allerede på vei inn i situasjonen, så at ballen da traff meg midt i et løp, er det lite jeg får gjort noe med, forklarer han.

Ballen endret retning

Marcus Sahlman forklarer at han i utgangspunktet hadde full kontroll over situasjonen.

– Jeg ser utgangen på skuddet og har kontroll, men så har Fredrik uflaks og kommer borti ballen. Dermed endrer ballen retning, og jeg er utspilt, ettersom jeg allerede hadde beveget meg i motsatt retning, forklarer TIL-keeperen.

Han var naturlig nok skuffet over at TIL ikke klarte å holde nullen mot Metallurg Donetsk.

– Det var tungt å få baklengs mot slutten, særlig siden de hadde så flaks, påpeker Sahlman.

Tror fortsatt på avansement

Selv om den sene utligningen førte til at TIL får et langt vanskeligere utgangspunkt i Ukraina neste torsdag, har TIL-keeperen på ingen måte gitt opp håpet om avansement.

– Vi har fortsatt mulighet til å gå videre, så vi er optimistiske på at vi kan ta dem på bortebane.

Det er også Björck, som på ingen måte tror at baklengsmålet kommer til bli utslagsgivende.

– Jeg tror sjansene våre er omtrent like store som før denne kampen. Vi har altså ennå en god sjanse til å gå videre, selv om det selvsagt ville ha vært en viss fordel dersom vi hadde holdt nullen i dag, mener svensken.