Romarios kontrakt med den brasilianske klubben Fluminese ble nylig avsluttet, og det er foreløpig uklart om han vil tegne en ny kontrakt med klubben eller forsvinne. Dersom han velger en annen klubb, går han trolig tilbake til klubben som ga ham sparken for tre år siden, Flamengo.

— Klubben jeg velger nå blir min siste. Jeg ønsker å trene og spille for en klubb som ønsker meg, sa Romario etter en lunsj med representanter for Flamengo mandag.

Romario scoret 15 mål for Fluminese og var blant hovedpersonene på veien til semifinalen i det brasilianske mesterskapet i fjor. Fotballstjernen blir fortsatt ansett som en svært god spiller, og nettopp derfor ble det oppstyr da han ikke fikk plass i VM-troppen i fjor sommer.

Hans forrige opphold i Flamengo, som er Brasils mest populære klubb, ble avsluttet i november 1999. Han ble sparket av presidenten i klubben etter at han forlot spillerhotellet og brukte natten på et diskotek etter at laget hans var blitt slått ut av det brasilianske mesterskapet.

Romario har tidligere også spilt for blant annet Barcelona, Valencia og PSV Eindhoven.