José Bosingwa levde ikke opp til de høye forventningene på Stamford Bridge, og høyrebacken ble frigitt av Chelsea etter sesong der klubben vant både Mesterligaen og FA-cupen. Nå fortsetter han karrieren i London og naboklubben QPR.

Det bekrefter QPR på sine hjemmesider.

— Jeg er glad for å få inn en spiller som utvilsomt er av høy kvalitet. Han er rask, teknisk og har alt det som trengs for å være en toppspiller, sier Mark Hughes til hjemmesiden.

Aktive QPR

— Jeg er veldig glad for å komme hit. Det var mange interesserte klubber, men eieren og manageren her har fortalt meg fremtidsplanene for klubben, og dette prosjektet er spennende. Det er fantastisk å fortsette i England. Både jeg og familien min stortrives her, sier Bosingwa.

José Bosingwa kommer gratis til QPR - som allerede har vært aktive på overgansmarkedet. Disse er hentet til klubben: Samba Diakite (Nancy), Ji-sung Park (Manchester United), Junior Hoilett (Blackburn), Robert Green (West Ham), Andrew Johnson (Fulham), Ryan Nelsen (Tottenham), Fabio Da Silva (Manchester United, lån).

— Hans erfaring blir viktig for oss. Han kjenner Premier League, og han vet hva som kreves for å vinne. Han har en vinnermentalitet, og det er det jeg ønsker meg, sier Hughes.