Etter overgangen til Neil Warnocks mannskap i vinter, måtte den tidligere Brann-spilleren se store deler av innspurten av fjorårssesongen fra innbytterbenken. Det frister ikke til gjentakelse.

— Det blir greit med turer til Old Trafford, Anfield og Stamford Bridge, men det vil gi meg veldig lite å se disse kampene fra benken. Det er veldig vanskelig å vite hvordan jeg ligger an akkurat nå, men oppkjøringen har gått veldig bra for min del. Jeg har fått spille, scoret noen mål, og formen føles veldig bra. Jeg har jobbet knallhardt i sommer og skal ta vare på muligheten når den byr seg , sier Vaagan Moen til BT.

Kantspilleren legger imidlertid ikke skjul på at han forstår at Les ferdinand spår en tøff retur til Premier League for QPR.

- Det er alltid tøft å komme opp i Premier League, og vi må jobbe livet av oss for å få nok poeng til å overleve, sier han. De siste sesongene har nyopprykkede lag som Hull, Burnley og Blackpool alle hatt en god start på sesongen, for så å falle kraftig av i andre halvdel av sesongen.

— Når man er nyopprykket er det lett for at det kan snike seg inn noen feile tanker, og at man begynner å tenke konsekvenser dersom man taper kamper. Jeg tror nøkkelen vil være å ha en tøff mentalitet og ha troen selv i vanskelige stunder. Grunnlaget må vi legge hjemme på Loftus Road, men vi må også ta en god del poeng borte.

De siste ukene har engelske aviser vært fulle av spekulasjoner og rykter om mulige overganger i engelsk fotball. Vaagan Moens lagkammerat Adel Taarabt er en av dem det har knyttet seg størst usikkerhet til når det gjelder hans fremtid i klubben. Vaagen Moen har derimot ikke ofret spekulasjonene en eneste tanke.

- Han er en utrolig god spiller, men jeg er sannsynlig en av de som vet minst om hans fremtid for jeg styrer glatt unna alle avisskriveriene.

Petter Vaagan Moen og QPR åpner sesongen hjemme mot Bolton lørdag.