Premier League-profil blir lagkamerat med Sørloth

Tidligere Liverpool-spiss Daniel Sturridge er klar for den tyrkiske klubben Trabzonspor. Der blir han lagkamerat med Alexander Sørloth.

Publisert: Publisert:

Alexander Sørloth fikk en ny lagkamerat og spissrival da Daniel Sturridge ble klart for Trabzonspor onsdag. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

  • NTB-AFP

– Vi er blitt enig med Daniel Sturridge om betingelsene i en treårskontrakt med opsjon på forlengelse i ytterligere ett år, står det i en uttalelse fra klubben.

Sturridge har 26 landskamper for England. Han forlot Liverpool da kontrakten løp ut i sommer. Han har tidligere spilt for Manchester City og Chelsea.

I juli fikk 29-åringen en bot på om lag 800.000 kroner og ble utestengt i seks uker (fire av dem betinget) for å ha brutt reglene for veddemål ved å få sin bror til å sette penger på en mulig overgang til Sevilla.

Les også

Premier League-overgangen overrasker ekspert: – Veldig rart

Les også

De største overgangene

Daniel Sturrdge skilte lag med trener Jürgen Klopp og Liverpool etter forrige sesong. Foto: ANDREW YATES / X03469

Alexander Sørloth er leid ut til Trabzonspor fra Crystal Palace i to år. Han har fått en meget god start i den tyrkiske klubben med scoring i sine tre første kamper. Han har spilt alene på topp i 4-2-3-1-formasjonen, men kan få tøff konkurranse om den plassen fra Sturridge.

Trabzonspor spiller torsdag første kamp mot greske AEK i avgjørende runde i europaligakvalifiseringen.

Publisert: