– Vi spiller ikke mot Haaland, vi spiller mot Manchester City. Vi er overbevist om våre kvaliteter. Hvis vi opptrer som et lag, kan vi slå motstanderne våre. Det er troen vi trenger, og vi trenger den enda mer søndag, sier ten Hag på spørsmål om hvordan han skal stoppe nordmannen i søndagens rivaloppgjør.

I et intervju med Viaplay sier Haaland at han skal beskytte seg selv etter monsterstarten i England.

Ten Hag røper at Anthony Martial har trent hele uken, mens Marcus Rashford er tilbake på trening.

Viaplay har rettighetene til Premier League og storkampen mellom Manchester City og Manchester United sendes direkte på Viaplay med kampstart 15.00 søndag.

– Jeg har spilt mange lokaloppgjør. Jeg vet hvordan det er, sier ten Hag, som spilte midtstopper i Twente, De Graafschap, RKC Waalwijk og Utrecht i hjemlandet Nederland.

– Det tenner meg. Du gjør alt for å vinne en sånn kamp, sier han.

Ten Hag kan smykke seg med tittelen månedenes manager før City-møtet.

United-manageren fikk også spørsmål om midtstopper Harry Maguire, som fikk massiv kritikk etter landskampen mot Tyskland.

– Jeg må trene ham og støtte ham. Jeg støtter ham fordi jeg tror på ham. Jeg kan se kvalitetene hans. Kvaliteten er der. Han har nesten 50 landskamper for England, han har stort potensial. Vi tror alle på ham, sier ten Hag om spilleren som må stå over søndagens oppgjør grunnet skade.