Det sier Isaac Thelin til Aftonbladet.

Tidlig i andre omgang under Europa League-kampen mellom lagene begynte de tyske bortesupporterne å kaste og skyte fyrverkeri og bluss inn på banen.

Trener Åge Hareide reagerte kraftig på handlingene, og får støtte fra sine egne spillere etter at Union feiret 1–0-seieren foran bortefeltet.

– Det skulle de ikke ha gjort. Det hører ikke hjemme på en fotballarena, sier vingen Joseph Ceesay til avisen.

Felix Beijmo følger på med kritikk mot Julian Ryerson og Morten Thorsbys lag.

– Man kan forstå å feire med sine supportere, men det sier mer om laget deres enn noe annet. At de ønsker å feire med sine støttespillere etter at de har gjort dette.

FEIRET: Morten Thorsby og resten av FC Union Berlin-spillerne foran egne supportere etter 1–0-seieren i Malmö. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Kaoset førte til at den tyrkiske dommeren Halil Umut Meler måtte stoppe kampen i over 25 minutter. I tillegg til fyrverkeri på banen, havnet bluss fra borteseksjonen på hjemmelagets tribuner.

– Det er bare noen dager etter hendelsen i Indonesia der mennesker døde, man burde tenke på det. Jeg vet at tyskere er bra folk, men de oppførte seg ikke bra i dag, dundret Hareide på pressekonferansen etter kampen og henviste til tragedien der 25 mennesker mistet livet på Kanjarun Stadium sist lørdag.

Etter at gjestenes András Schäfer ble utvist rett før pause, sendte Sheraldo Becker Union Berlin i ledelsen etter kaoset. Julian Ryerson startet kampen for Union, men ble byttet ut kvarteret før slutt.

Morten Thorsby kom inn på overtid, og var med på feiringen foran egne supportere. Jo Inge Berget spilte hele kampen for Malmö.