Manchester City-spissen John Guidetti (21) leies ut til Stoke for resten av sesongen. Guidetti fikk mye ros etter et vellykket utlån i nederlandske Feyenoord i 2011/12-sesongen. Da scoret svensken 20 mål på 23 kamper. Men siden har han slitt mye med skader.

— Vi ønsket å hente alternativer på spissplassen, og John gir oss det. Han er en naturlig målscorer og er en spiss som tar vare på sjansene sine hvis han blir brukt riktig, sa Stoke-manager Mark Hughes tirsdag.

Premier League-klubben har også sikret seg Stephan Ireland på en permanent kontrakt fra Aston Villa. 27-åringen har vært utlånt til Stoke denne sesongen.

Holt til Aston Villa

Aston Villa har forsterket angrepsrekken sin etter at Grant Holt tirsdag ble hentet fra Wigan på lån. Dermed skal den engelske spissen igjen jobbe under manager Paul Lambert. Duoen kjenner hverandre fra tiden i Norwich.

Holt skal spille for Villa ut sesongen. Han er hentet til Premier League-klubben for å erstatte skadde Libor Kozak.

— Det var et stort slag å miste Libor, men da jeg skjønte at Grant var ledig, var det en spiller jeg ønsket å sikre meg raskt. Han tilfører oss styrke og erfaring i en fortsatt ung stall, sier Lambert.

Aston Villa ligger på 11.-plass i Premier League, men er bare fem poeng over nedrykksstreken. Birmingham-laget har slitt tungt med å score mål denne sesongen, spesielt på eget gress.

— Det er fantastisk å være tilbake i Premier League, spesielt i en så stor klubb som Villa. Det er også godt å få jobbe med manageren og staben hans igjen, sier Holt. (@NTB)