Etter to strake tap ble det seier for Mats Zuccarello og New York Rangers da de fikk besøk av Carolina Hurricanes lørdag.

Kampen endte 4-1 i Rangers' favør. Rick Nash og Dominic Moore scoret for Rangers i 1. periode, Brad Ralone reduserte for Hurricanes i 2. periode før Cris Kreider, med hjelp fra Mats Zuccarello, la på til 1-3. Dan Boyle sørget for Rangers' fjerde mål i siste periode.

Etter å ha vunnet 16 av de 19 siste kampene før serien tok pause, måtte Rangers tåle to strake tap da serien startet opp igjen denne uka, først mot byrivalen New York Islanders og deretter mot Montreal Canadiens.

Lørdagens seier mot Hurricanes kom ikke direkte overraskende, ettersom Rangers hadde vunnet 14 av de siste 15 kampene mot laget.

– Vi startet ikke denne kampen spesielt godt. Vi ledet, men spilte ikke bra. I annen periode var vi mye bedre, sa Zuccarellos svenske lagkamerat Henrik Lindqvist.

Zuccarello var på isen i 16 minutter lørdag og ble foruten én målgivende pasning også kreditert med ett skudd på mål.

27-åringen har bare vært på scoringslista én gang i år, og det var da Rangers slo Anaheim Ducks 7. januar.

Han er kreditert med fire målgivende pasninger siden nyttår.

Fjorårsfinalist Rangers ligger på 7.-plass i den østre avdelingen i NHL, og ser ut til å styre mot en plass i sluttspillet.