hyypiä
crouch
riise
riise

Tjue minutter før slutt flikket Steven Gerrard ballen videre til Riise. Fra hjørnet av 16-meteren fikk nordmannen igjen drømmetreff. Ballen fikk en perfekt skru og traff tverrliggeren før den gikk i nettet. Til og med Birmingham-supporterne applauderte.

En fortvilet Maik Taylor måtte hente dagens femte ball ut av nettet. Sju minutter senere satte Olivier Tebily ballen i eget nett — og tv-bildene viste en Steve Bruce nesten på gråten. Det ble ikke bedre av at Djibril Cissé fastsatte sluttresultatet til ufattelig 0-7 i en utrolig oppvisning av Liverpool.

Tidlig ledelse Det var ikke spilt mer enn 56 sekunder da Sami Hyypiä sendte Liverpool opp i ledelsen. Et frispark av Steven Gerrard ble stusset videre av Mohamed Sisoko, og finnen headet inn 1-0. Bare tre minutter senere doblet Liverpool ledelsen. Igjen kom målet på en heading. Steven Gerrard la inn fra høyre og Peter Crouch snek seg frem på bakerste stolpe.

Sju minutter før pause kunne samme mann punktere kampen. Servitøren denne gangen var Luis Garcia som fant Crouch på løp med en liten stikker. Alene med Maik Taylor gjorde Crouch ingen feil.

I scoringsform Den høyvokste spissen har nå definitivt slått i gjennom i Liverpool-trøya, og står med fire mål på de tre siste kampene. Det er ikke bare Crouch som har funnet scoringsformen. Liverpool har nå scoret fantastiske 15 mål på de tre siste kampene!

Den fjerde scoringen kom etter et vakkert angrep. Steve Finnan spilte frem, Luis Garcia lot ballen passere mellom bena, og plutselig var Steven Gerrard helt alene. Han la inn til innbytter Fernando Morientes som kunne score enkelt.

— Jeg er veldig fornøyd med resultatet, men også for hva vi presterer. Noen ganger scorer man ikke på 30 sjanser. I dag scoret vi på alt. Vi har vunnet Supercupen denne sesongen, og nå kan vi vinne et trofé til, sa Liverpool-manager Rafael Benitez til Sky Sports.

Mens Liverpool virkelig har funnet frem godsakene i de siste kampene, ser det skummelt ut for Birmingham. De ligger allerede under nedrykksstreken og dagens resultat gir alt annet enn selvtillit.

Liverpool er det andre laget som er klar for semifinale i Fa-cupen. I går ble West Ham klar. Chelsea-Newcastle og Charlton Middlesbrough gjør opp om de siste plassene, henholdsvis onsdag og torsdag.