— Det må bli dem!, sier Hansen på spørsmålet fra Bergens Tidende om hvem hun sender utfordringen til når det kommer til profiler som hun håper skal komme på den siste hjemmekampen.

Denne kampen skal nemlig Arna-Bjørnar forsøke å knuse LSK Kvinners ferske publikumsrekord med 1582 tilskuere.

Og mens leder for Arna-Bjørnar Fotball Kvinner, Tore Thorsen, har pekt seg ut ordfører Trude Drevland og Erna Solberg, er det Bård og Vegard Ylvisåker som står høyest på Hege Hansens ønskeliste.

— Tidligere har enkelte Brann-profiler møtt opp. Det er veldig kjekt. Men jeg utfordrer Ylvis-brødrene, sier Hege Hansen.

Å trekke yngre spillerne til stadion, i tillegg til de store profilene, tror Hansen er en suksessfaktor for å klare publikumsrekorden.

— Det er sikkert ekstra kult for aktive jenter å se at det går an å spille fotball i Bergen og være god.

Gratis billetter til alle

Søndag sikret Arna-Bjørnar tre nye, viktige poeng inn i sesongavslutningen, som ser ut til å bli en thriller når det gjelder bronsekampen.

Arna-Bjørnar ligger nå på fjerde plass med 36 poeng, tre poeng bak Kolbotn. Avaldsnes rykket opp på plassen bak Arna-Bjørnar med 35 poeng etter gårsdagens storseier over Røa.

Nå maner altså klubben til storsamling på Arna Idrettspark i siste hjemmekamp mot Røa 1. november, og trommer sammen alle krefter for å slå publikumsrekorden som LSK Kvinner satte i lørdagens kamp mot VIF. Klubben har fått hovedsponsor Sparebanken Vest til å spandere billettene til alle som ønsker å se toppoppgjøret.

— I beste fall kan det bli en kamp mellom to lag som kjemper om bronsemedaljen. Laget vårt trenger all den støtten de kan få for å vinne, sier leder for Arna-Bjørnar Fotball Kvinner, Tore Thorsen.

Han vil blant andre utfordre ordfører Trude Drevland, statsminister Erna Solberg, Brann-profiler, Cecilia Brækhus og Sverre Lunde Pedersen.

Skal rope som en gal

Når Bergens Tidende ringer Trude Drevland for å få hennes respons, er hun på saken sporenstreks.

— Jeg har lovt meg bort som barnevakt for begge barnebarna mine. Men dette vil jeg få med meg. Jeg ringer tilbake.

Et par minutter etter er ordføreren i røret.

— Jeg skal rope som en gal! Denne kampen skal jeg meg glede være med på!

Hun lover å bruke både Facebook og Twitter-profilen sin til å rekruttere publikum til Arna stadion.

— Jo mer vi kan knuse Lillestrøm sin rekord, desto friskere blir det!

Merker trykket

Arna-Bjørnar-trener Morten Kalvenes så laget vinne en solid 3–0 seier over Amazon Grimstad, søndag formiddag.

Kampen mot Røa, blir hans siste som hovedtrener etter 9 år i sjefsstolen.

— Vi ønsker best mulig ramme rundt alle våre kamper. Jeg tenker ikke noe spesielt om at dette blir min siste, sier Kalvenes.

Både han og spillerne merker klar forskjell på om det er 200 eller 500 tilskuere på Arna Idrettspark.

— Snakker man om et firesifret antall, får det et helt annet løft!

Plass til 2500

Publikumsrekorden på Arna Idrettspark er 842 tilskuere. Stadion har plass til 2500. — Det vil bli masse aktivitet rundt kampen. Vi er i gang med å legge planene, sier Tore Thorsen.

Vil du på kamp? Fribilletter vil bli delt ut på stand i Øyrane Torg og ved inngangen på Arna Idrettspark på kampdagen. Kampstart er klokken 13.00. Det har foreløpig ikke lykkes bt.no å få tak i Bård og Vegard Ylvisåker for å få de til å svare på utfordringen fra Hege Hansen.