Franskmannen stanget Arsenal i føringen etter 14 minutters spill. Målet kom etter et stort press fra hjemmelaget, der Santi Cazorla til slutt serverte Giroud en presis ball.

WBA-forsvaret var ikke oppmerksomme nok på Arsenal-spissen, som fikk bra med plass til å heade inn 1-0. Scoringen var Girouds seriemål nummer 16 denne sesongen.

Arsenal var det førende laget, men WBA var ikke uten sjanser i kampen. Morgan Amalfitano var alene med Wojciech Szczesny etter 72 minutter, men han avsluttet via Arsenal-målvakten og ut til corner. Der var gjestene farlig nær 1-1. Like etter var det vertenes Mesut Özil som kom til en stor sjanse, men tyskeren nølte litt i avslutningsøyeblikket. Landsmann Lukas Podolski fulgte opp med å sleivtreffe ballen i krysstanga bare noen minutter etterpå.

West Bromwich kjempet hardt i sluttminuttene for en utligning, men Arsenal holdt unna og tok sin fjerde strake seier i Premier League. London-laget var før kampen allerede sikret den viktige fjerdeplassen som gir mesterligakvalifisering.

For WBA betydde tapet at klubben fortsatt ligger på 16.-plass med sine 36 poeng. (©NTB)