BLINDEBUKK: Brann-spillerne måtte spille fotball med bind for øynene da Golden Goal-gutta gjestet søndagens trening på Kanariøyene.

Golden Goal blindet Brann-spillerne

<p>Duoen Johan Golden og Henrik Elvestad besøkte Brann-treningen søndag. Der arrangerte de fotballkamp for blinde Brann-spillere.</p>

Tore Nilssen

Duoen fra TV 2-programmet "Golden Goal" er i gang med å lage innslag til en ny sesong med det populære programmet. For tiden oppholder de seg på Kanariøyene og arrangerte fotballkamp for Brann-spillerne etter søndagens treningen.

Det var utlendinger mot nordmenn og bind for øynene på alle spillerne. Ballen laget lyd slik at det var mulig å orientere seg litt. Steinar Nilsen og Rune Skarsfjord ledet hver sitt lag fra sidelinjen.

— Gøy med litt humør på treningene. Ingen har vondt av det, kom det fra Brann-treneren, som også har vært gjest i programmet.

I selve kampen leverte Rudolph Austin en fantastisk scoring. Midtbanespilleren blinket ballen i mål, via stolpen, på volley. Det hele med bind for øynene. En prestasjon han neppe hadde klart å gjenta uten bindet.

Flere av tilskuerne mente at han burde ta på seg bindet for godt.

Også i 2007 laget Elvestad og Golden et innslag fra Branns treningsleir på Kanariøyene. De to stilte i henholdsvis Liverpool-trøye (Elvestad) og Arsenal-drakt (Golden) som er favorittlagene.

- Alle vet jo hvordan det gikk med Brann i 2007, kom det fra Elvestad.

Nordmennene gikk til slutt seirende ut av kampen etter at en annen tidligere Golden Goal-deltaker, Erik Huseklepp scoret på straffe.