Javier Garcia / BPIBarclays Premier LeagueArsenal v Liverpool5th April, 2008--------------------Nicklas Bendtner of Arsenal scores to make it 1-1

Det var klart for et nytt oppgjør mellom Arsenal og Liverpool, kun tre dager etter de møttes i Champions League. Og begge lag valgte å spare noen av stjernene. Hos hjemmelaget satt blant andre Emmanuel Adabayor og Gael Clichy på benken. Hos Liverpool gjorde Steven Gerrard og Fernando Torres det samme.

Det var bortelaget som kom best i gang på Emirates Stadium. Allerede etter to minutter, forsøkte Peter Crouch seg med et knallhardt langskudd. Manuel Almunia måtte kaste seg så lang han var, for å redde.

Riise farlig frempå

Etter 17 minutter var John Arne Riise farlig frempå etter et godt gjennomspill av Crouch. Nordmannens skudd fra 16 meter gikk like over.

Liverpool hadde flere skuddforsøk, men mot slutten av omgangen tok Arsenal over, anført av en frisk Mathieu Flamini. Franskmannen sto bak mange lure pasninger og valg, og Arsenal var farlig frempå ved et par anledninger.

Stor Crouch-prestasjon

Det var derimot Liverpool som fikk det første målet. Peter Crouch var mannen. Angriperen fikk ballen fra Yossi Benayoun, og sendte i vei et godt plassert skudd helt nede i hjørnet. Liverpool var i ledelsen.

Lagene gikk til pause på 0-1. Arsenal åpnet andre omgang som de avsluttet den første. Mye godt spill resulterte i sjanser. Først ved Kolo Touré etter en corner, men headingen gikk utenfor.

Bendtner raget høyt

Like etter var imidlertid utlikningen en faktum. Francesc Fabregas la et frispark inn i feltet, og der raget danske Nicklas Bendtner høyest. Headingen var sikker, og lagene var like langt.

Etter dette så begge lagene muligheten til å stikke av med seieren, og sendte inn sine beste spillere på banen. Adebayor, Clichy, Hleb, Gerrard og Torres; samtlige kom inn mot slutten.

Men tiden løp ut, uten at lagene kom til de store sjansen på slutten. Nærmest var Andrej Voronin for Liverpool med et skudd som gikk over etter 80 minutter.

Dermed endte oppgjøret 1-1, samme resultat som på onsdag i Champions League.