Midtstopperen fikk marsjordre etter 88 minutter. Han lagde straffe da han fratok Christoffer Nyman en åpenbar målsjanse. Det fikk Hammarby-supporterne til å se rødt, og de prøvde å storme banen, men ble hindret av politiet.

Spillet fortsatte, og Arnor Traustason fastsatte sluttresultatet til 3-1 fra ellevemetersmerket.

Den regjerende mesteren tok ledelsen allerede etter 20 minutter. Høyreback Linus Wahlqvist prøvde å legge inn til Nyman, men i stedet overlistet ballen målvakt Ögmundur Kristinsson.

Erik Israelsson utlignet med sin femte scoring for sesongen like før pause, men ikke lenge etter hvilen var vertene tilbake i føringen. Andreas Blomqvist scoret i det 54. minutt.

Tidligere Sandnes Ulf-spiller Fredrik Torsteinsbø spilte hele kampen for Hammarby.