LERKENDAL (Adressa.no): Søndag skal Nicki Bille Nielsen spille sin hittil viktigste kamp i RBK-trøya. Med seier over Lillestrøm, og poengtap for Strømsgodset mot FK Haugesund, blir han seriemester i første forsøk i Rosenborg. Skulle ikke det skje får han en ny sjanse om 14 dager, mot Molde i cupfinalen.

Oppdrag i Australia

Og da vil det være med den danske modellen Maja Krag på tribunen.

— Vi har kjent hverandre i snart ett år, men vi er ikke kjærester. Det har vært litt on og off, sier Bille Nielsen til adressa.no.

Hovedgrunnen til det er at Krag i dag er i Australia på modelloppdrag, og dermed har de ikke fått sett hverandre så mye som ønsket.

— Hun kommer rett til Oslo fredagen før cupfinalen, etter at hun har vært på to måneders opphold i Australia. Det blir fint, sier RBK-spissen.

- Klar for kjæreste

Etter at Bille og moren til deres barn skilte lag tidlig i år, har dansken fått mye omtale rundt sine kvinnelige bekjentskaper. Både Tone Damli Aaberge og spesielt Rachel Nordtømme har han åpenlyst flørtet med uten at det har utviklet seg til noe seriøst. Men nå vil han gjøre noe med den saken.

— Jeg er klar for en kjæreste, men det har ikke vært lett etter bruddet. Jeg tror det ville vært fint for meg, sier han.

- Og det håper du blir Maja?

— Vi får se. Jeg skal ha ferie etter cupfinalen, og da vil vi se hverandre mye mer enn det vi har gjort hittil, sier han.