VALLE (Aftenposten.no ): Det var sjeldent stort presseoppbud på Valle fredag ved lunsjtider. Veigar Páll Gunnarsson-saken blitt viet betydelig spalteplass siden saken sprakk for drøye to uker siden, og lite tyder på at saken vil stilne med det første.

Ønsker opprydning

Foreløpig er det Stabæk og Vålerenga som er blitt de mest skadelidende, og at Oslo-laget også fikk en kinkig Adnan Haidar-sak opp i det hele, har ikke vært bra for omdømmet. Det mener i alle fall Kristofer Hæstad.

– Dette er en ripe i lakken for Vålerenga, innrømmer kapteinen.

– Det har kommet et par saker som ikke har vært heldige. Nå er det viktig at klubben bruker tid og får ryddet opp, sier Hæstad til Aftenposten.no.

Kritiserer media

Sørlendingen understreker samtidig at han ikke kjenner detaljene i Gunnarsson/Stengel-saken, ei heller er han blitt informert underveis. Han synes likevel at det er blitt vel mye trykk på Valle den siste tiden, og mener at ikke alt er riktig fremstilt utad.

– Det kan virke som om media er ute etter oss, nylig så jeg en nettsak der de både tok for seg Aalesund-tapet, Haidar-saken og Gunnarsson-overgangen omtrent i samme linje, de gned det inn.

– Adnan-saken er dessuten blåst ut av proporsjoner, og i mine øyne er saken presentert galt. Han har fått sin oppfølging, og mitt inntrykk er at alle her får god, medisinsk behandling.

Hva gjelder Gunnarsson/Stengel-saken, er VIF-kapteinen noe mindre kategorisk, og innrømmer at det ikke ser bra ut.

– Men det er lite vi spillerne får gjort med dette.

– Det eneste vi må fokusere på nå, er å gå ut på banen, vinne kamper og å spille godt.