Ryan Giggs har vært i Manchester United i 29 år. Nå kan det gå mot en slutt for klubblegenden.

I forrige uke ble det klart — etter måneder med spekulasjoner - at José Mourinho er Manchester-klubbens nye manager. Portugiseren var lenge koblet til klubben, ettersom majoriteten av fansen var lite fornøyd med det laget viste under Louis van Gaal.

Ryan Giggs var assistent under nederlenderens tid på Old Trafford. Nå melder flere britiske medier at Mourinho har planer om å hente inn sin egen assistent.

Ifølge The Telegraph skal Giggs være skuffet over ikke å ha fått jobben som manager i klubben. Avisen skriver at waliseren skal ha blitt tilbudt en rolle mellom U 21-laget og A-laget, som en slags brobygger. Det skal ikke ha falt i god jord hos Giggs.

Så lite skal Giggs ha likt forslaget at han nå vurderer sin framtid i klubben han kom til som 14-åring. Manchester United ønsker å beholde klubbikonet.

José Mourinho forventes å ta med seg sine vante medhjelpere, med assistent Rui Fara i spissen.

Tidligere Manchester United-keeper Peter Schmeichel uttalte seg i forrige uke om Giggs rolle i klubben.

— Jeg tror Ryans store drøm er en dag å trene Manchester United. For å skaffe seg tyngden til å gjøre det, bør han reise å trene andre klubber. Stå på egne bein, ta avgjørelser og produsere resultater. Få inn sine egne ideer, i stedet for å ta steget rett fra assistentrollen, mener Schmeichel ifølge Sky Sports.

Manchester United reiser etter EM på turné i Kina, hvor de skal opp mot Borussia Dortmund og Manchester City.