Toppscorer Diego Costa sliter med en lårskade (hamstring) og omtales som uaktuell til storkampen på Old Trafford. Stjerneangriperen har også slitt med magevirus etter landslagspausen, men torsdag meldte en rekke britiske medier at måltyven er utskrevet fra sykehuset. Han han scoret ni seriemål så langt i Premier League.

Tirsdag måtte Loïc Rémy gå av banen etter bare 17 minutters spill i 6-0-seieren over Maribor i mesterligaen. Det er høyst usikkert om Rémy blir klar til United-kampen. Manager José Mourinho kan dermed bli tvunget til å bruke Drogba fra start.

Ivorianeren er en av Chelseas største klubbhelter, men 36-åringen har ikke sett skarp ut etter at han kom tilbake til London-laget.

— Vi gråter ikke

Skadeproblemene kan føre til at Mourinho tar med 17-årige Dominic Solanke i søndagens kamptropp. Spisstalentet debuterte for Chelsea med et sent innhopp mot Maribor.

— Jeg kan ikke snakke om Manchester United. Jeg kan bare snakke om oss selv. Vi spiller bra og får gode resultater. Vi gråter ikke over skader. Det er vår filosofi: Vi gråter ikke, sier Mourinho.

Chelsea er alene om å være ubeseiret i Premier League etter åtte kamper. Blåtrøyene har vunnet sju av dem og topper tabellen fem poeng foran Manchester City.

Middelmådig start

Manchester United har på sin side hatt en skuffende innledning. Storklubben ligger på 6.-plass med bare 12 poeng etter det som ble sett på som et «enkelt» kampprogram. Mandag unngikk rødtrøyene så vidt tap da Daley Blind reddet 2-2 sent borte mot West Bromwich.

— Tabellposisjonen er ikke bra, men vi har vært det beste laget i så å si alle kamper. Vi har tatt åtte poeng for lite, sa United-manager Louis van Gaal etter kampen.

Nederlenderen har mye å ta av i den offensive lagdelen, men må igjen klare seg uten kaptein Wayne Rooney. Engelskmannen er fortsatt utestengt for sitt røde kort i Uniteds 2-1-seier over West Ham.

Selv om Chelsea har fått en bedre start enn United, tar John Terry ingenting for gitt før søndagens prestisjeduell.

— De er fortsatt et veldig godt lag og har flere verdensklassespillere. Resultatene har ikke gått deres vei, men vi vet at Old Trafford er en vanskelig bane, sier Chelsea-kapteinen.

Shaw vil vise seg fram

Luke Shaw gleder seg til å møte gjestene fra London. Venstrebacken mener kampen mellom United og Chelsea er et av de største som finnes innen fotballen.

— Jeg håper virkelig å bli involvert i kampen. Jeg vil vise folk hva jeg kan i oppgjør som denne, sier 19-åringen.

Forrige sesong la Chelsea seg bakpå og kontrollerte inn 0-0 borte mot United. På Stamford Bridge vant blåtrøyene 3-1. (©NTB)