2. divisjonslaget HamKam rystes av en grov voldsepisode.

Fredag kveld ble klubbens midtbanespiller Franck Semou (24) utsatt for grov vold da han ble overfalt av to personer og slått i bakhodet med en hammer. Dansken ble påført kraniebrudd som følge av slaget.

Det var Hamar Arbeiderblad som først omtalte saken.

— Blodet fosset

— Jeg var på vei hjem fra trening da to stykker kom mot meg utenfor Briskeby. De spurte om jeg kjente en eller annen, men jeg svarte at jeg ikke visste, og at jeg ikke er herfra. Idet jeg sa det tok han ene tak i meg og la meg i bakken, før han andre kom bakfra og slo meg i hodet med noe. På det tidspunktet visste jeg ikke hva det var. Så dro jeg meg løs og så at han sto med en stor hammer i hånden. Det var da jeg merket blodet fosse nedover hodet mitt. Jeg spurte hvorfor de gjorde det, men de svarte ikke, så jeg gikk tilbake til Briskeby, forklarer Semou til Hamar Arbeiderblad.

- Påvirker oss

Episoden førte til full utrykning både av politi og ambulanse.

HamKam spiller for tiden i 2. divisjon. Nå må de klare seg uten midtbanespiller Semou resten av sesongen. Foto: NTB Scanpix

Politiet bekrefter at de etterforsker saken som en grov voldshendelse, og ønsker tips i saken.HamKam er preget av hendelsen. Trener Kevin Knappen sier til Hamar Arbeiderblad at voldsepisoden har påvirket laget inn mot lørdagens kamp mot Hønefoss.

— Det er klart dette påvirker oss, men jeg tror samtidig vi skal klare å legge det til side under kampen. At Franck står her i dag med oss og er oppegående er fantastisk, sier Knappen til avisen.

Ferdig for i år

— Jeg spiller ikke mer i år. Men det er ikke det viktigste nå. Det viktigste er å bli frisk igjen. Etter dagens kamp mot Hønefoss reiser jeg hjem til Danmark. Jeg er sykemeldt i to uker, men legene sier jeg bør holde meg i ro i en måned, to måneder eller lenger tid, sier Semou, som etter forholdene har det bra.

HamKam ligger på 2. plass i 2. divisjon avdeling 2, ti poeng bak opprykksklare Elverum.

Hør siste episode av Aftenpodden Sport: Den ene gjesten er på bærtur, den andre fikk et ublidt møte med en illsint trener: