Micke Dorsin har hatt klippekort på RBK-laget «så lenge han kan huske», og det var derfor uventet at han var å finne på benken i går.

Men Knut Tørum hadde to krystallklare årsaker til hvorfor Dorsin ble vraket: — Han har vært veldig variabel den siste tiden. Samtidig er det ikke så rart at vi tester ut alternative venstrebacker når vi ikke vet om vi har Dorsin her neste år.

Tørum avviser at styret har gitt noen føringer i forhold til å sette ut spillere som ikke vil skrive under ny kontrakt: - Nei, laget er det Tørumen som tar ut, understreker han.

Dorsin selv virket ikke helt tilpass med å måtte se kampen fra benken, selv om han insisterte på at han ikke var skuffet over å bli vraket.

- Nei, iblant så spiller man, og iblant så spiller man ikke, det er «no hard feelings», svarer han.

— Kan du huske sist du ble vraket?

— Nei, jeg startet vel ikke mot Namsos i cupen, svarer han litt spøkefullt.

— Har du kommet noe nærmere en avgjørelse på om du skriver under ny kontrakt?

— Nei, det har jeg ikke.

— Kan vrakingen få noen innvirkning på den avgjørelsen?

— Ingen kommentar, er svaret fra en tydelig ukomfortabel Dorsin.

Sportssjef Knut Torbjørn Eggen bekrefter at det ikke er noe nytt angående Dorsins kontrakt, men også han avviser at vrakingen har sammenheng med kontraktsituasjonen.

— Vi har ikke mange valg på denne plassen, og nå fikk vi enda en gang bekreftet at Traoré innehar mange kvaliteter også der. Men jeg synes han var enda bedre mot Vålerenga, mener sportsdirektøren.

Vraket: Mikael Dorsin mistrivdes på benken. Samtidig viste Abdou Razack Traoré igjen at han har kvaliteter på venstrebacken.