DRAMMEN: Elyounoussi ga Norge ledelsen med et vakkert hodestøt etter 14 minutters spill på Marienlyst. Kristoffer Haraldseid slo innlegget fra høyresida.

Bommet på straffe

Fem minutter etter pause utlignet gjestene. En halvtime før slutt fikk Elyounoussi sjansen fra straffemerket, men den meget svake avslutninga gikk rett på keeper. Heldigvis bidro MFK-vingen til det avgjørende målet tjue minutter før full tid. Han ble satt opp av Iver Fossum og slo det målgivende innlegg til Alexander Sørloth som sørget for tre poeng til Norge i Drammen.

Dermed har Norge og trener Leif Gunnar Smerud tatt seks poeng på tre kamper. Laget ligger på 2.-plass bak Sveits i gruppe 9. ## Hestad debuterte

Moldes Eirik Hestad debuterte på U21-landslaget da han kom på banen de siste 8-10 minuttene. Sander Svendsen var også tatt ut, men var ikke i troppen i går.