Allerede i kveld er svensken på plass på treningsfeltet sammen med sin nye assistent, den tidligere Levanger-spilleren Trond Viggo Toresen.

Det skriver klubben i en pressemelding.

— Jeg vet ikke alt for mye om Levanger. Jeg kommer med åpne øyne og blanke ark. Det er spennende, sier Powell til Trønder-Avisa.

- Krever mye

Han er mest kjent i Norge for sin spillerkarriere i Lillestrøm og Lyn.

— Jeg er ikke veldig lik som trener og spiller. Jeg jobber hardt og er kravstor. Vi skal spille underholdende fotball, og jeg ønsker at vi skal ha mye ball. Jeg har store ambisjoner for klubben. Jeg vil vinne fotballkamper – og vinner vi mange nok, kan dette bli spennende, sier 41-åringen.

— Jeg har fått stempel for å være litt tøff. Jeg er en trener som jobber hardt, og forventer at folk rundt meg også legger ned tilsvarende innsats, sier svensken.

Avgjort i går kveld

Som adressa.no skrev mandag, samlet Levangers styre seg i går kveld. Etter blant annet å ha fisket etter Per Joar Hansen og Jan Halvor Halvorsen, fikk nordtrønderne til slutt napp i Egersund.

Den sportslige ledelsen i klubben kom til gårsdagens styremøte med en muntlig avtale med Magnus Powell, som nylig sa opp kontrakten sin et år før tida med 2.divisjonsklubben Egersund.

Og styret var åpenbart enige i at den tidligere LSK-assistenten er den rette treneren for Levanger – ansettelsen ble banket gjennom.

Par med eliteerfaring

Assistent Trond Viggo Toresen har, i likhet med sin nye sjef, signert en toårskontrakt.

Mens Powell i flere sesonger var en markant spiss i eliteserien, har Toresen erfaring fra spill på elitenivå for Odd Grenland. Der fikk han 72 kamper i perioden 2004-2007. Han avsluttet spillerkarrieren som spillende trener for moderklubben Verdal.