MOLDE (Rbnett): Knut Olav Rindarøy tillot seg å juble litt da Ole Gunnar Solskjær ble presentert som ny Molde-trener onsdag morgen.

— Dette er en fantastisk nyhet, både for meg personlig og for Molde Fotballklubb. Dette er den beste løsninga for spillerne, ja for alle. Det kunne ikke blitt bedre enn dette, sier Rindarøy.

Han ante ingen verdens ting da Solskjær plutselig dukket opp i garderoben før onsdagens trening.

— Vi satt der som vanlig og skjønte ikke noe. Noen spilte kort, andre så på tv. Så sto han bare der og sa «takk for sist, gutter». Først ble det helt stille noen sekunder, ingen visste noe på forhånd. Jeg ble litt overrasket, men innerst inne er det dette jeg har håpet på hele tida.

— Hvorfor er Solskjær den beste treneren Molde kunne hente nå?

— Han gjorde mye med både laget og spillerne mye sist han var her. Vi har aldri hatt en bedre treningshverdag enn de sesongene Ole Gunnar var sjef, spillerne har aldri utviklet seg så mye. I tillegg har jo dette stor betydning for klubbens tiltrekningskraft.

- Hva vil Solskjær bety for Moldes muligheter på spillermarkedet?

— Det blir veldig viktig for det arbeidet som skal gjøres framover, derfor mener jeg det er perfekt at han kommer inn på dette tidspunktet. Vi har mange spillere på utgående kontrakter som ikke vil binde seg til Molde før de vet hvem som skal være trener. Og Ole Gunnars navn har også mye å si når MFK skal ut og hente nye spillere, sier Knut Olav Rindarøy.