Palace sikret en sterk 2-1-seier på Stamford Bridge i London.

Chelsea var det førende laget i 1. omgang, men et energisk Palace-lag kom på banen etter hvilen. Gjestenes Bakary Sako sendte Palace i ledelsen etter 65 minutters spill.

Da innbytter Radamel Falcao headet inn 1-1 etter 79 minutter trodde nok mange på en klassisk Chelsea-sluttspurt. I stedet var det gjestene som fant nettmaskene på ny. Kun to minutter etter Falcaos fulltreffer sendte Joel Ward bortelaget på ny foran.

Chelsea presset på i sluttminuttene, men maktet ikke å utligne. Dermed øker presset på London-lagets manager José Mourinho. De regjerende Premier League-mesterne har kun tatt fire poeng på fire seriekamper.

Crystal Palace og manager Alan Pardew kan derimot juble. De har ni poeng etter fire kamper, og henger med i toppen.